Líderes en la fabricación de CDs y DVDs

 

CD-RomCD-CardMini-CdDVD-RomDVD-CardMini-DVDUSB DuplicadoBlue Ray
Des de la seva aparició el CD s’ha convertit en un mitjà de comunicació molt important per a la presentació de maquetes de música, productes, catàlegs, software, etc…

A CDCOPIADVD disposem de diverses formes de copiar cd´s.

Duplicació CD digital: Ideal per a tiratges curts de menys de 500 unitats o per a terminis de lliurament immediats.

Fabricació CD: Per a les duplicacions de CD a partir de 500 unitats es realitzen per estampació CD, un procés industrial que li donarà un acabat professional als seus  cd´s.

Tipus de Discos: Cd-rom,  cd-vinil,  cd colors,  cd-negre,  miniCD,  cd- card ovalada o rectangular.


La cd-card és un producte versàtil que s’adapta a les teves necessitats, amb capacitats des de 30 Mb. fins a __________ és ideal com a targeta de presentació multimèdia.

A CDCOPIADVD disposem de diverses formes de copiar cd-card´s.

Duplicació CD-card digital: Ideal per a tiratges curts de menys de 500 unitats o per a terminis de lliurament immediats.

Fabricació  CD-card: Per a les duplicacions de CD-card a partir de 500 unitats es realitzen per estampació CD-card, un procés industrial que li donarà un acabat professional als seus  cd-card´s.

Tipus de Discos: Cd-card ovalada o rectangular

duplicacio cdcard

El mini CD amb idèntiques característiques que el seu germà gran a excepció de la grandària és ideal per a aquelles duplicacions amb poca necessitat d’espai.A CDCOPIADVD disposem de diverses formes de copiar mini cd´s.

Duplicació mini-cd digital: Ideal per a tiratges curts de menys de 500 unitats o per a terminis de lliurament immediats.

Fabricació mini-cd: Per a les duplicacions de minicd a partir de 500 unitats es realitzen per estampació  minicd, un procés industrial que li donarà un acabat professional als seus  minicd´s.

Tipus de Discos: mini-CD

El DVD neix en 1995 com a substitut del  VHS, és ideal per als seus vídeos, pel·lícules o presentacions amb gran necessitat d’espai. A CDCOPIADVD disposem de diversos formats, depenent de la necessitat d’espai que necessiti s’utilitzarà uns o uns altres.

  • Duplicació dvd 5: Una cara, una capa, fins a 4,7 Gb.
  • Duplicació dvd 9: Una cara, dues capes, fins a  8,5 Gb.
  • Altres tipus de dvd són 10, dvd 14 o dvd 18.

A CDCOPIADVD disposem de varies maneres de  copiar dvd´s.

Duplicació dvd digital Ideal per a tiratges curts de menys de 500 unitats o per a terminis de lliurament immediats.

Fabricació  dvd: Per a les duplicacions de dvd a partir de 500 unitats es realitzen per estampació dvd, un procés industrial que li donarà un acabat professional als seus  dvd´s.

Tipus de Discos: dvd-rom, miniDVD.

La dvd-card al igual que la CD-card és un producte versàtil, la seva capacitat va des de el ______ fins a _____ depenent de la quantitat que necessiti s’utilitzarà un model o un altre.

A CDCOPIADVD disposem de diverses formes de copiar dvd-card´s.

Duplicació dvd-card digital Ideal per a tiratges curts de menys de 500 unitats o per a terminis de lliurament immediats.

Fabricació dvd-card: Per a les duplicacions de dvd-card a partir de 500 unitats es realitzen per estampació  dvd-card, un procés industrial que li donarà un acabat professional als seus  dvd- card´s.

Tipus de Discos: Dvd-card ovalada o rectangular.

El mini dvd és ideal per a aquelles presentacions que amb necessitats d’espai reduït però amb gran capacitat d’emmagatzematge. A CDCOPIADVD disposem de diverses formes de copiar minidvd´s.

Duplicació minidvd digital Ideal per a tiratges curts de menys de 500 unitats o per a terminis de lliurament immediats.

Fabricació  minidvd: Per a les duplicacions de minidvd a partir de 500 unitats es realitzen per estampació  minidvd, un procés industrial que li donarà un acabat professional als seus  minidvd´s.

Tipus de Discos: miniDvd

La USB o PENDRIVE s’ha convertit en poc temps en un mitjà de presentació de memòries corporatives, presentacions multimèdia, etc… atractives per als clients, el seu alt poder d’imatge de marca gràcies al poder  serigrafiar el logotip o marca de l’empresa fa que sigui un dels productes més valorats entre els nostres clients.A CDCOPIADVD disposem d’una gran varietat de models d’USB o PENDRIVE.

  • Duplicació USB estàndard: Copia USB sense protecció de dades, deixant la informació duplicada sense protecció, deixant la possibilitat a l’usuari final d’esborrar la informació.
  • Duplicació USB amb  precarga de dades: Duplicació de USB deixant les dades protegides contra l’esborrat, això permet a l’usuari poder utilitzar l’espai lliure (sense enregistrament) per gravar els seus documents, arxius o música.

El Blue-Ray es ideal per a produccions de video d’ alta definició, a CDCOPIADVD disposem de dos tipus de Blue-ray, de 25 Gb o 50 Gb, depenent de la capacitat d’ informació que es necessiti s’ utiliza un o un altre.

A CDCOPIADVD disposem de diverses formes de copiar Blue-ray

Duplicació dvd BLUE RAY: Ideal per tirades curtes de menys de 1000 unitats o per terminis de lliurament immediats.

Fabricació BLUE RAY: Per a les duplicacions de Blue-ray a partir de 1000 unitats es fan per estampació Blue-ray, un procés industrial que li donarà un acabat professional als seus discos.

Solicita presupuesto aquí!